• slide2
 • slide2
 • slide2

Le Perron


Midden in de drukte van de Markthal maar met een eigen in- en uitgang, ligt Le Perron. Dat biologisch brood niet alleen gezond maar ook heerlijk kan zijn wordt hier zeker bewezen. Deze locatie in de Markthal mag dan ook met recht een van de meest succesvolle in de keten worden genoemd. Als een van de weinigen met een eigen restaurant, biedt deze plek ook faciliteiten die verder gaan dan alleen maar een bakkerij. Co Solo biedt deze plek aan voor uw bijeenkomst, vergadering, ontbijt, congres, personeelsfeest, product lancering en noem maar op.

Grootte en capaciteit
Le Perron is geschikt voor gezelschappen tot 100 personen voor een staande receptie, borrel of walking diner, of voor groepen tot 60 personen voor een sit down diner.

Praktisch
Voor uw evenement of bijeenkomst bij Le Perron worden de volgende openings- en sluitingstijden gehanteerd (maandag t/m zondag):

 • Ochtend: tot 10:00 uur
 • Middag: vanaf 16:00 uur

De ingang van Le Perron bevindt zich aan de buitenkant van de Markthal aan de Verlengde Nieuwstraat. De locatie is toegankelijk voor mindervalide gasten.
Le Perron beschikt over een heren- en damestoilet. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Licht/geluid/AV
In Le Perron kunt u gebruikmaken van de standaard sfeerverlichting en de basis geluidsset. Op de locatie zijn geen standaard faciliteiten op het gebied van AV-techniek. Wensen hiervoor en aanvullende wensen voor licht en geluid worden voor u verzorgd door Peitsman Licht & Geluid.

Inrichting en decoratie
Le Perron beschikt over een standaard meubilairpakket, bestaande uit:

 • Gebroken witte houten tafels met bijbehorende banken
 • Statafels met houten glans look
 • Lage zittafels
 • Lange donkerbruine houten leestafel
 • Ronde houten barkrukken met aluminium poten
 • Witte en rode houten stoelen

U bent vrij om de ruimte met het bovenstaande meubilairpakket naar eigen wensen in te richten.
De locatie beschikt daarnaast over de volgende niet-verplaatsbare onderdelen:

 • Een hoekbar
 • 2 grote buffetdelen

De bar met aansluitend 2 grote buffetdelen zorgt voor een scheiding tussen de evenementruimte en de keuken.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Catering
Bekend om verschillende soorten versgebakken, handgemaakte biologische broden en een grote variatie aan gebakjes en koeken, is Le Perron in de ochtend zeer geschikt voor een heerlijk vers ontbijt, bijvoorbeeld als start van uw congres of vergadering.

Vanaf de namiddag kunt u hier genieten van de zoete lekkernijen en broden van Le Perron als hapje tijdens uw borrel of personeelsfeest. Voor een sit-down diner, een walking diner of een buffet kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Houd u er rekening mee dat er bij Le Perron geen alcohol wordt geschonken.

Contact


Is een onderdeel van Co Solo producties b.v.

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met +31 (0)10 870 12 22 of mailt u naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graafstroomstraat 51a,
3044 AP  ROTTERDAM
Tel.: +31 (0)10 870 12 22
Fax: +31 (0)10 512 14 92

Zoeken

logo

MarkthalEvents.nl maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van onze website.