• slide2
  • slide2
  • slide2

La Dolce Vita


Bij La Dolce Vita gaat het om meer dan alleen eten. Bij deze hippe Italiaans georiënteerde formule draait het om zien en gezien worden, producten van topkwaliteit, gastvrijheid, service, fantastische wijnen en cocktails. U kunt bij La Dolce Vita echter niet alleen terecht voor mooie homemade, verrassende en verse Italiaanse gerechten. Co Solo biedt deze locatie namelijk aan voor uw evenement, vergadering, bijeenkomst, product presentatie, personeelsfeest of borrel.

Grootte en capaciteit
La Dolce Vita bestaat uit 2 verdiepingen. De totale locatie heeft een oppervlakte van 260,9 m2 en is daardoor geschikt voor maximaal 160 personen voor een sit down diner en 250 personen voor een borrel, receptie of walking diner.

Praktisch
Bij La Dolce Vita gelden de volgende openings- en sluitingstijden:
Zondag t/m donderdag: 10:00 - 01:00 uur
Vrijdag + zaterdag: 10:00 - 02:00 uur

La Dolce Vita is te bereiken via de hoofdingang van de Markthal en via een eigen ingang die zich bevindt aan de buitenkant op de hoek van de Markthal aan de Grote Markt. De locatie is toegankelijk voor mindervalide gasten.

La Dolce Vita beschikt over een heren- en damestoilet. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Licht/geluid/AV
In La Dolce Vita kunt u gebruikmaken van de standaard sfeerverlichting en een basis geluidsset. Op de locatie zijn geen standaard faciliteiten op het gebied van AV-techniek aanwezig. Wensen hiervoor en aanvullende wensen voor licht en geluid worden voor u verzorgd door Peitsman Licht & Geluid.

Inrichting en decoratie
La Dolce Vita beschikt over een standaard meubilairpakket wat bestaat uit:

  • Een diversiteit aan moderne lounge- en kuipstoelen in kleuren als grijs, zwart, wit en geel;
  • Barkrukken van hout en leer in het zwart, bruin en goud;
  • Witte en zwarte terrasstoelen met lichtbruine houten terrastafels;
  • Lage vierkante en ronde houten koffietafels;
  • Vierkante en ronde bruine eettafels;
  • Donkerbruine statafels;
  • Lange tafels bestaande uit 2 stukken ruw hout;
  • Hoge tafels in de vorm van een wijnvat met een glazen zwarte plaat.

Bij La Dolce Vita kunt u gebruik maken van standaard decoratie in de vorm van tafelkaarsjes, minimalistische moderne sokkels met glanzende grote vazen met decoratietakken en –bloemen en ronde tafelvazen met groen.

U bent vrij om de ruimte met het bovenstaande meubilairpakket en de decoratie naar eigen wensen in te richten. In de foto gallerij op de pagina ‘Media’ kunt u voorbeelden vinden van het standaard meubilair en de decoratie van La Dolce Vita.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Catering
Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita . Of het nu om een lunch, diner of borrel gaat. Bij La Dolce Vita spelen de ingrediënten van het goede leven de hoofdrol. Verwen uw gasten met heerlijke Italiaanse gerechten en proef met het grote aanbod van diverse wijnen de smaak van Italië.
Let op dat u geen gebruik kunt maken van een andere cateraar bij La Dolce Vita.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor de invulling van de catering voor uw evenement of bijeenkomst.

Contact


Is een onderdeel van Co Solo producties b.v.

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met +31 (0)10 870 12 22 of mailt u naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graafstroomstraat 51a,
3044 AP  ROTTERDAM
Tel.: +31 (0)10 870 12 22
Fax: +31 (0)10 512 14 92

Zoeken

logo

MarkthalEvents.nl maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van onze website.