• slide2
  • slide2
  • slide2

Arabia


Naast een winkel op de marktvloer heeft Arabia een eigen restaurant met terras in de Markthal waar de smaak van het Midden-Oosten wordt vertegenwoordigd. Bij dit unieke concept staan de beste en lekkerste producten uit het Midden-Oosten centraal. Het draait hier om kwaliteit, verse producten, authentieke smaken en een unieke Arabische ervaring. Co Solo geeft u de gelegenheid om van uw evenement, bijeenkomst, vergadering of borrel een unieke beleving te maken binnen de muren van de Markthal in de Arabische sferen van Arabia.

Grootte en capaciteit
Arabia bestaat uit twee aparte ruimtes die afzonderlijk en met elkaar worden verhuurd. Het restaurant heeft een oppervlakte van ruim 66m2 en is geschikt voor maximaal 45 personen voor een sit down diner en voor 80 personen voor een walking diner en borrel. 
Het Arabia terras heeft met een oppervlakte van 78m2 een capaciteit van 50 personen voor een sit down diner en 100 personen voor een borrel of walking diner. 
Bij verhuur van de totale locatie geldt een maximale capaciteit van 95 personen voor een sit down diner en 180 personen voor een staande borrel/recepetie.

Praktisch
Het terras van Arabia is toegankelijk via een trap naast de marktkraam van Le Souq in de Markthal. De kraam bevindt zich aan het begin van de ingang van de Martkhal aan de Blaak-zijde. Vanwege de trap is het terras niet rolstoeltoegankelijk.
Het restaurant is toegankelijk via een trap vanaf het Arabia terras. Ook het restaurant is daardoor niet rolstoeltoegankelijk.
Arabia beschikt over een Dames en heren toilet. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Licht/geluid/AV
In het Arabia restaurant kunt u gebruikmaken van de standaard sfeerverlichting en de basis geluidsset.
Het Arabia terras beschikt over standaard sfeerverlichting in de vorm van Arabische parasollen.

Beide ruimtes hebben geen standaard faciliteiten op het gebied van AV-techniek.
Wensen hiervoor en aanvullende wensen voor licht en geluid worden voor u verzorgd door Peitsman Licht & Geluid.

Inrichting en decoratie
Arabia beschikt over het volgende standaard meubilairpakket:

  • Houten eettafels;
  • Arabische blauwe bijzettafeltjes;
  • Lederen stoelen in het blauw, grijs en beige;
  • Arabische loungestoelen;
  • Arabische ronde tafels;
  • Terrasbanken bestaande uit losse delen.

Ter decoratie kunt gebruikmaken van tafelkaarsjes en 6 Arabische parasollen met verlichting.

U bent vrij om de ruimte met het bovenstaande meubilairpakket en decoratie naar eigen wensen in te richten. Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Catering
Proef tijdens uw evenement, bijeenkomst, receptie, personeelsfeest of borrel de smaak van het Midden-Oosten met een heerlijke hapjes, een lunch of diner. De koks van Arabia werken met verse, eerlijke en pure producten die afkomstig zijn uit alle hoeken van de wereld.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor de invulling van de catering.
Houd u er rekening mee dat er bij Arabia geen alcohol wordt geschonken.

Contact


Is een onderdeel van Co Solo producties b.v.

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met +31 (0)10 870 12 22 of mailt u naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graafstroomstraat 51a,
3044 AP  ROTTERDAM
Tel.: +31 (0)10 870 12 22
Fax: +31 (0)10 512 14 92

Zoeken

logo

MarkthalEvents.nl maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van onze website.