• images slider slide1
 • slide2
 • slide2
 • slide2
 • images slider slide5

La Dolce Vita


Bij La Dolce Vita gaat het om meer dan alleen eten. Bij deze hippe Italiaans georiënteerde formule draait het om zien en gezien worden, producten van topkwaliteit, gastvrijheid, service, fantastische wijnen en cocktails. U kunt bij La Dolce Vita echter niet alleen terecht voor mooie homemade, verrassende en verse Italiaanse gerechten. Co Solo biedt deze locatie namelijk aan voor uw evenement, vergadering, bijeenkomst, product presentatie, personeelsfeest of borrel.

Grootte en capaciteit
La Dolce Vita bestaat uit 2 verdiepingen. De totale locatie heeft een oppervlakte van 260,9 m2 en is daardoor geschikt voor maximaal 160 personen voor een sit down diner en 250 personen voor een borrel, receptie of walking diner.

Praktisch
Bij La Dolce Vita gelden de volgende openings- en sluitingstijden:
Zondag t/m donderdag: 10:00 - 01:00 uur
Vrijdag + zaterdag: 10:00 - 02:00 uur

La Dolce Vita is te bereiken via de hoofdingang van de Markthal en via een eigen ingang die zich bevindt aan de buitenkant op de hoek van de Markthal aan de Grote Markt. De locatie is toegankelijk voor mindervalide gasten.

La Dolce Vita beschikt over een heren- en damestoilet. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Licht/geluid/AV
In La Dolce Vita kunt u gebruikmaken van de standaard sfeerverlichting en een basis geluidsset. Op de locatie zijn geen standaard faciliteiten op het gebied van AV-techniek aanwezig. Wensen hiervoor en aanvullende wensen voor licht en geluid worden voor u verzorgd door Peitsman Licht & Geluid.

Inrichting en decoratie
La Dolce Vita beschikt over een standaard meubilairpakket wat bestaat uit:

 • Een diversiteit aan moderne lounge- en kuipstoelen in kleuren als grijs, zwart, wit en geel;
 • Barkrukken van hout en leer in het zwart, bruin en goud;
 • Witte en zwarte terrasstoelen met lichtbruine houten terrastafels;
 • Lage vierkante en ronde houten koffietafels;
 • Vierkante en ronde bruine eettafels;
 • Donkerbruine statafels;
 • Lange tafels bestaande uit 2 stukken ruw hout;
 • Hoge tafels in de vorm van een wijnvat met een glazen zwarte plaat.

Bij La Dolce Vita kunt u gebruik maken van standaard decoratie in de vorm van tafelkaarsjes, minimalistische moderne sokkels met glanzende grote vazen met decoratietakken en –bloemen en ronde tafelvazen met groen.

U bent vrij om de ruimte met het bovenstaande meubilairpakket en de decoratie naar eigen wensen in te richten. In de foto gallerij op de pagina ‘Media’ kunt u voorbeelden vinden van het standaard meubilair en de decoratie van La Dolce Vita.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Catering
Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita . Of het nu om een lunch, diner of borrel gaat. Bij La Dolce Vita spelen de ingrediënten van het goede leven de hoofdrol. Verwen uw gasten met heerlijke Italiaanse gerechten en proef met het grote aanbod van diverse wijnen de smaak van Italië.
Let op dat u geen gebruik kunt maken van een andere cateraar bij La Dolce Vita.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor de invulling van de catering voor uw evenement of bijeenkomst.

Arabia


Naast een winkel op de marktvloer heeft Arabia een eigen restaurant met terras in de Markthal waar de smaak van het Midden-Oosten wordt vertegenwoordigd. Bij dit unieke concept staan de beste en lekkerste producten uit het Midden-Oosten centraal. Het draait hier om kwaliteit, verse producten, authentieke smaken en een unieke Arabische ervaring. Co Solo geeft u de gelegenheid om van uw evenement, bijeenkomst, vergadering of borrel een unieke beleving te maken binnen de muren van de Markthal in de Arabische sferen van Arabia.

Grootte en capaciteit
Arabia bestaat uit twee aparte ruimtes die afzonderlijk en met elkaar worden verhuurd. Het restaurant heeft een oppervlakte van ruim 66m2 en is geschikt voor maximaal 45 personen voor een sit down diner en voor 80 personen voor een walking diner en borrel. 
Het Arabia terras heeft met een oppervlakte van 78m2 een capaciteit van 50 personen voor een sit down diner en 100 personen voor een borrel of walking diner. 
Bij verhuur van de totale locatie geldt een maximale capaciteit van 95 personen voor een sit down diner en 180 personen voor een staande borrel/recepetie.

Praktisch
Het terras van Arabia is toegankelijk via een trap naast de marktkraam van Le Souq in de Markthal. De kraam bevindt zich aan het begin van de ingang van de Martkhal aan de Blaak-zijde. Vanwege de trap is het terras niet rolstoeltoegankelijk.
Het restaurant is toegankelijk via een trap vanaf het Arabia terras. Ook het restaurant is daardoor niet rolstoeltoegankelijk.
Arabia beschikt over een Dames en heren toilet. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Licht/geluid/AV
In het Arabia restaurant kunt u gebruikmaken van de standaard sfeerverlichting en de basis geluidsset.
Het Arabia terras beschikt over standaard sfeerverlichting in de vorm van Arabische parasollen.

Beide ruimtes hebben geen standaard faciliteiten op het gebied van AV-techniek.
Wensen hiervoor en aanvullende wensen voor licht en geluid worden voor u verzorgd door Peitsman Licht & Geluid.

Inrichting en decoratie
Arabia beschikt over het volgende standaard meubilairpakket:

 • Houten eettafels;
 • Arabische blauwe bijzettafeltjes;
 • Lederen stoelen in het blauw, grijs en beige;
 • Arabische loungestoelen;
 • Arabische ronde tafels;
 • Terrasbanken bestaande uit losse delen.

Ter decoratie kunt gebruikmaken van tafelkaarsjes en 6 Arabische parasollen met verlichting.

U bent vrij om de ruimte met het bovenstaande meubilairpakket en decoratie naar eigen wensen in te richten. Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Catering
Proef tijdens uw evenement, bijeenkomst, receptie, personeelsfeest of borrel de smaak van het Midden-Oosten met een heerlijke hapjes, een lunch of diner. De koks van Arabia werken met verse, eerlijke en pure producten die afkomstig zijn uit alle hoeken van de wereld.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor de invulling van de catering.
Houd u er rekening mee dat er bij Arabia geen alcohol wordt geschonken.

Le Perron


Midden in de drukte van de Markthal maar met een eigen in- en uitgang, ligt Le Perron. Dat biologisch brood niet alleen gezond maar ook heerlijk kan zijn wordt hier zeker bewezen. Deze locatie in de Markthal mag dan ook met recht een van de meest succesvolle in de keten worden genoemd. Als een van de weinigen met een eigen restaurant, biedt deze plek ook faciliteiten die verder gaan dan alleen maar een bakkerij. Co Solo biedt deze plek aan voor uw bijeenkomst, vergadering, ontbijt, congres, personeelsfeest, product lancering en noem maar op.

Grootte en capaciteit
Le Perron is geschikt voor gezelschappen tot 100 personen voor een staande receptie, borrel of walking diner, of voor groepen tot 60 personen voor een sit down diner.

Praktisch
Voor uw evenement of bijeenkomst bij Le Perron worden de volgende openings- en sluitingstijden gehanteerd (maandag t/m zondag):

 • Ochtend: tot 10:00 uur
 • Middag: vanaf 16:00 uur

De ingang van Le Perron bevindt zich aan de buitenkant van de Markthal aan de Verlengde Nieuwstraat. De locatie is toegankelijk voor mindervalide gasten.
Le Perron beschikt over een heren- en damestoilet. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Licht/geluid/AV
In Le Perron kunt u gebruikmaken van de standaard sfeerverlichting en de basis geluidsset. Op de locatie zijn geen standaard faciliteiten op het gebied van AV-techniek. Wensen hiervoor en aanvullende wensen voor licht en geluid worden voor u verzorgd door Peitsman Licht & Geluid.

Inrichting en decoratie
Le Perron beschikt over een standaard meubilairpakket, bestaande uit:

 • Gebroken witte houten tafels met bijbehorende banken
 • Statafels met houten glans look
 • Lage zittafels
 • Lange donkerbruine houten leestafel
 • Ronde houten barkrukken met aluminium poten
 • Witte en rode houten stoelen

U bent vrij om de ruimte met het bovenstaande meubilairpakket naar eigen wensen in te richten.
De locatie beschikt daarnaast over de volgende niet-verplaatsbare onderdelen:

 • Een hoekbar
 • 2 grote buffetdelen

De bar met aansluitend 2 grote buffetdelen zorgt voor een scheiding tussen de evenementruimte en de keuken.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Catering
Bekend om verschillende soorten versgebakken, handgemaakte biologische broden en een grote variatie aan gebakjes en koeken, is Le Perron in de ochtend zeer geschikt voor een heerlijk vers ontbijt, bijvoorbeeld als start van uw congres of vergadering.

Vanaf de namiddag kunt u hier genieten van de zoete lekkernijen en broden van Le Perron als hapje tijdens uw borrel of personeelsfeest. Voor een sit-down diner, een walking diner of een buffet kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Houd u er rekening mee dat er bij Le Perron geen alcohol wordt geschonken.

Verhuur


Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes in de Markthal te Rotterdam. Met een gezelschap tot … personen heeft u de keuze uit drie totaal verschillende ruimtes voor een diversiteit aan evenementen: personeelsfeesten, relatie-evenementen, vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, onbijt, borrels en congressen.

Hieronder ziet u een overzicht van de locaties in de Martkhal Rotterdam die voor verhuur beschikbaar zijn. Klik op een locatie voor meer informatie.

3       2       1

 

Locaties

1       2       3

Contact


Is een onderdeel van Co Solo producties b.v.

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met +31 (0)10 870 12 22 of mailt u naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graafstroomstraat 51a,
3044 AP  ROTTERDAM
Tel.: +31 (0)10 870 12 22
Fax: +31 (0)10 512 14 92

Zoeken

logo

MarkthalEvents.nl maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van onze website.