• images slider slide1
  • slide2
  • slide2
  • slide2
  • images slider slide5

Contact


Heeft u interesse in een van de locaties in de Markthal voor uw evenement of bijeenkomst en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden in een offerte op maat, neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 010 - 87 01 222 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen voor uw boeking en/of vragen.

Bereikbaarheid en parkeren
De markthal is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. U kunt in Rotterdam centrum de borden ‘Parkeren Markthal’ volgen en deze leiden u direct naar de juiste plek. Op slechts 2 minuten lopen vind u metrostation Blaak, waar u een rechtstreekse verbinding heeft naar Rotterdam Centraal station.

Bezoekadres Le Perron:
Verlengde Nieuwstraat 87
3011 GX Rotterdam

Bezoekadres La Dolce Vita:
Grote Markt 272
3011 PA Rotterdam

Bezoekadres Arabia:
Dominee Jan Scharpstraat 298
3011 GZ Rotterdam

Partners


Wij werken samen met een aantal voorkeurspartners voor de invulling van uw evenement. Het staat u vrij om hiervoor andere leveranciers te kiezen. Echter rekenen wij dan 15% afdracht over de offerteprijs voor elke leverancier.

Hieronder vind u een overzicht van onze voorkeurspartners.

Entertainment
HBE

Licht, geluid en AV-techniek
Peits

Tim Group

Meubilair en decoratie
Maarel

Dordtse Bazar Verhuur

Veiligheid en beveiliging
ISA

Catering

 

Concepten en organisatie
cosolo


Voorwaarden & Huisregels


Bij huur van een van de ruimtes in de Markthal zijn de algemene en bijzondere verkoopvoorwaarden van Co Solo producties van toepassing. Daarnaast gelden een aantal huisregels specifiek voor evenementen in onze locaties in de Markthal. Hieronder treft u deze documenten aan in pdf.

 

Home


Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes in de Markthal te Rotterdam.

Al vanaf de opening in 2014 kan dit gebouw iconisch worden genoemd. Overladen met (inter)nationale prijzen en lofzang is het een toeristische trekpleister van jewelste. Als het grootste kunstwerk van Nederland staat de creatie inmiddels ook wel bekend als de Sixtijnse kapel van Rotterdam, waar de Rotterdamse foodcultuur samenkomt in maar liefst 96 unieke kramen en 20 winkel- en horecagelegenheden.

Locaties
Co Solo biedt u vanaf heden exclusief een drietal locaties aan in de Markthal voor een diversiteit aan evenementen; personeelsfeesten, product presentaties, vergaderingen, workshops, borrels en noem maar op.

Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

De Markthal Experience
Ervaar de diverse smaken van de Markthal Rotterdam met de Markthal Experience, waarbij uw gasten tijdens een culinaire ontdekkingstocht langs diverse stands gaan om kennis te maken met het uitgebreide aanbod van de Markthal.

Met een tasje gevuld met een plattegrond van de Markthal en een boekje met waardebonnen, gaan uw gasten opzoek naar verschillende stands voor een hapje, drankje of een gift. Denk daarbij aan een kaasproeverij, overheerklijke bonbons, frozen yoghurt of een bijvoorbeeld haring voor de visliefhebbers! Stel zelf uw (maaltijdvullende) tour samen met de keuze om uw gasten tevens iets bij te brengen over de architectuur van de Markthal.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van de Markthal Experience.

Locaties

1       2       3

Contact


Is een onderdeel van Co Solo producties b.v.

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met +31 (0)10 870 12 22 of mailt u naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graafstroomstraat 51a,
3044 AP  ROTTERDAM
Tel.: +31 (0)10 870 12 22
Fax: +31 (0)10 512 14 92

Zoeken

logo

MarkthalEvents.nl maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van onze website.