• images slider slide1
  • slide2
  • slide2
  • slide2
  • images slider slide5

Home


Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes in de Markthal te Rotterdam.

Al vanaf de opening in 2014 kan dit gebouw iconisch worden genoemd. Overladen met (inter)nationale prijzen en lofzang is het een toeristische trekpleister van jewelste. Als het grootste kunstwerk van Nederland staat de creatie inmiddels ook wel bekend als de Sixtijnse kapel van Rotterdam, waar de Rotterdamse foodcultuur samenkomt in maar liefst 96 unieke kramen en 20 winkel- en horecagelegenheden.

Locaties
Co Solo biedt u vanaf heden exclusief een drietal locaties aan in de Markthal voor een diversiteit aan evenementen; personeelsfeesten, product presentaties, vergaderingen, workshops, borrels en noem maar op.

Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

De Markthal Experience
Ervaar de diverse smaken van de Markthal Rotterdam met de Markthal Experience, waarbij uw gasten tijdens een culinaire ontdekkingstocht langs diverse stands gaan om kennis te maken met het uitgebreide aanbod van de Markthal.

Met een tasje gevuld met een plattegrond van de Markthal en een boekje met waardebonnen, gaan uw gasten opzoek naar verschillende stands voor een hapje, drankje of een gift. Denk daarbij aan een kaasproeverij, overheerklijke bonbons, frozen yoghurt of een bijvoorbeeld haring voor de visliefhebbers! Stel zelf uw (maaltijdvullende) tour samen met de keuze om uw gasten tevens iets bij te brengen over de architectuur van de Markthal.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van de Markthal Experience.

Locaties

1       2       3

Contact


Is een onderdeel van Co Solo producties b.v.

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met +31 (0)10 870 12 22 of mailt u naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graafstroomstraat 51a,
3044 AP  ROTTERDAM
Tel.: +31 (0)10 870 12 22
Fax: +31 (0)10 512 14 92

Zoeken

logo

MarkthalEvents.nl maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van onze website.